Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τα βίντεο από το προσκύνημα του έτους 2017Το 1ο μέρος, με τη διαδρομή από Πάτρα μέσω Ιόνιας και Εγνατίας οδού, με στάση περιήγηση στη γραφική Αρναία και περιήγηση - μπάνιο - διανυκτέρευση στην Ιερισσό.Το 2ο μέρος,Είσοδος στο Άγιον Όρος με το καράβι Ιερισσός-Βατοπέδι, οδικώς συνεχίσαμε από το Βατοπέδι στις Καρυές. Κατόπιν ακολουθήσαμε το μονοπάτι Καρυές, μονή Κουτλουμουσίου, κελί γέροντα Γαβριήλ, Παναγούδα , και κατάληξη στην Ιερά Μονή Ιβήρων.


Το 3ο μέρος από το Προσκύνημα στο Άγιον Όρος 2017. Η Πανήγυρη της Παναγίας Πορταΐτισσας στην Ιερά Μονή Ιβήρων. Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και τοποθέτηση της στο καθολικό, τράπεζα, Αγρυπνία.


Το 4ο μέρος από το Προσκύνημα στο Άγιον Όρος 2017. Διαδρομή από Μονή Ιβήρων - Αρσανάς Φιλοθέου - Καρακάλου - Μυλοπόταμος-Μορφονού- Μεγίστη Λαύρα. Διαμονή στη Μεγίστη Λαύρα.Το 5ο μέρος και τελευταίο μέρος από το Προσκύνημα στο Άγιον Όρος 2017. Αγίασμα Αγίου Αθανασίου, Καρυές Πρωτάτο, Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, Θεσσαλονίκη.
Το ξενοδοχείο που έμεινα στη Θεσσαλονίκη με 35€ είναι το "Νέα Μητρόπολης". Στην ίδια τιμή λίγο ποιο κάτω και το "Εμπορικόν".
Αν θέλετε 10% έκπτωση σε οποιαδήποτε κράτηση booking, μπείτε από εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου